Historie firmy



Firma byla založena v roce 1992 Tomášem Barhoněm se zaměřením na vývoj jednoúčelových jednodeskových mikropočítačů a jejich programování.

Postupně došlo k specializaci na vývoj a dodávky software pro standardní PC a po dostudování Martina Barhoně a jeho vstupu do firmy k specializaci na servis a podporu informačních systémů a počítačových sítí. Již od vzniku firmy se specializujeme na dodávky a servis systémů na platformě Microsoft Windows.

Průběžně  jsme si vybudovali dodavatelskou síť a v současnosti jsme navázáni na nejvýznamnější  distributory počítačových komponent, software a periferií.

V roce 1994 jsme se podíleli na vzniku informačního systému České národní zdravotní pojišťovny. Od té doby se také specializujeme na vývoj aplikací nad MS SQL serverem se zaměřením na velké objemy dat a především jejich analytické zpracování. V roce 1997 jsme se začali rozšiřovat o další zaměstnance. V současné době má firma 7 zaměstnanců se zaměřením především na outsourcing IT a na programování zakázkových aplikací.

Po celou dobu investujeme většinu volných prostředků do dalšího vzdělávání a testování nových technologií. To nám umožnilo stát se certifikovanými partnery firem jako Microsoft, Hewlett Packard, Symantec, ZyXEL, Kerio Technologies, Panasonics a obchodními partnery firem GTS Czech s.r.o., AVG, ... 

Roční obrat firmy je v současnosti přes 15 milionů korun.