Zabezpečení a kamerový systém


Jsme certifikovaným montážním partnerem společnosti Jablotron, která se specializuje na zabezpečení objektu a majetku. Systém Jablotron neslouží jen jako zabezpečovací systém, ale i jako přístupový systém a centrální systém domácností a firem a tzv. inteligentní dům. Systém Jablotron lze využívat např. na řízený otvírání dveří (tzv. vstupní zabezpečovací systém dveří, ovládání vrat, ovládání topení, zapínání zavlažování ...). Celý systém je komplexní řešení EZS vč. požárních, plynových i zátopových hlásičů.

Systém je napojen na PCO (pult centrální ochrany). V případě narušení objektu pracovníci PCO vysílají na místo narušení zásahové vozidlo, které fyzicky zkontroluje objekt, popřípadě zahájí zásah ve spolupráci s PČR.

Samozřejmostí systému je Váš okamžitý přehled a dálkové ovládání celého zabezpečeného objektu pomocí webové aplikace nebo aplikace do mobilního telefonu.

Rádi pro Vás navrhneme řešení zabezpečení Vaší firmy, výrobních objektů, hal, ale i domácností, chat a chalup.

Nabízíme Vám návrh a provedení komplexního kamerového systému postaveném na produktech značky Hikvision. Firma Hikvision se řadí mezi přední výrobce kamerových systémů. Díky inovativním řešením a vlastní technologické laboratoři, využívají kamery Hikvision nejmodernější technologii. Ať už se jedná o IP řešení nebo analogové.

Celý dohledový kamerový systém je intuitivní na ovládání a lze jej dálkově spravovat z počítače nebo mobilního telefonu. Samozřejmostí je videozáznam, který Vám v případě problému může velmi pomoci.

Kamerový systém se nejvíce využívá při hlídání a monitoringu objektů, městských částí, v bytových jednotkách ...