Kerio Partner


Hardwarová zařízení Kerio Control


Komplexní a výkonné bezpečnostní řešení Kerio Control zajistí ochranu sítě, uživatelů a aktiv. Hardwarová zařízení Kerio Control NG kombinují cenami ověnčený software Kerio Control se speciálně navrženým hardwarem. Výsledkem je špičkové řešení pro zabezpečení sítí malých a středních firem. Hardwarová zařízení se dodávají s nejnovější verzí softwaru Kerio Control a obsahují tentýž patentovaný operační systém postavený na systému Linux, se kterým se setkáváte u softwarových zařízení. Hardwarová zařízení obsahují balíček všech dostupných bezpečnostních technologií, např. antivir Sophos a filtr obsahu Kerio Control Web Filter se sledováním aplikací.



Next-Generation Firewall, směrovač a nejmodernější systém detekce a prevence útoků
IPS Díky Kerio Control ochráníte integritu svých serverů s pomocí hloubkové kontroly paketů a pokročilých funkcí směrování sítě včetně současné podpory protokolů IPv4 i IPv6. Vytváříte svá vlastní pravidla pro příchozí a odchozí síťovou komunikaci, omezujete komunikaci na základě aplikací, URL adres, typu přenosu, kategorií obsahu či časových intervalů.

Nejmodernější filtrování aplikací, webových stránek a obsahu
S pomocí nástroje Kerio Control Web Filter, jehož součástí je i funkce sledování aplikací, lze selektivně blokovat, povolovat či zaznamenávat přístup k aplikacím a 141 různým kategoriím webového obsahu. Můžete zakázat ve své síti komunikaci, která příliš zatěžuje šířku pásma (např. streamovaná videa), nebo blokovat peer-to-peer sítě. Znemožníte uživatelům přístup na nebezpečné stránky, o nichž je známo, že obsahují viry a spyware nebo provádějí útoky jako phishing či krádeže identity.

Sophos – pokročilá antivirová ochrana
Integrovaný Sophos Gateway Antivirus ochrání vaši síť před záplavou virů, červů, trojských koní a spywaru.

Reporty o využívání sítě zajistí zvýšení produktivity
Funkce Kerio Control Statistics vám poskytne podrobné zprávy o využívání aplikací a sítě uživateli. Sledovat ho lze ve výpisech pro jednotlivé dny, týdny, měsíce nebo jakékoliv jiné zvolené období, a to pro jednotlivého uživatele, skupinu či celou organizaci.

kerio