Profil firmy



Firma je zaměřená především na tyto oblasti:

  • Poskytování služeb komplexního servisu podnikových informačních systémů s dodávkou vlastního hardwarového a softwarového vybavení a instalací sítí. Naši technici zajišťují externí správu IT infrastruktury mnoha zákazníků.
  • Vývoj software na zakázku. Vyvíjíme především klient server nebo webové aplikace nad MS SQL serverem. Realizované aplikace jsou zaměřeny na správu a analýzu dat o desítkách milionů záznamů, dále webshopy, informační portály, aplikace pro správu elektronických dokumentů a jejich integrace do informačních systémů třetích stran a pod. Vyvíjíme dále zákaznické aplikace především v prostředí .NET,  aplikace pro integrace dat z různých aplikací v heterogenním prostředí (MS SQL, Informix, Oracle a pod.)
  • Poskytování služeb spojených s využitím internetu, především optimalizace připojení, dále WWW a e-mail hosting pro malé středně velké firmy. Pro naše zákazníky zpracováváme velmi kvalitní a osobité www prezentace.
  • Školení - ve vlastní učebně ve Kdyni provozujeme kurzy obsluhy PC od začátečnických až po specializované kurzy pro administrátory firemních sítí. Největší objem školení jsou prohlubovací kurzy obsluhy PC zaměřené především na firemní klientelu z řad zákazníků zajišťujících proškolení svých zaměstnanců v rámci personálního vzdělávání (většinou v rámci různých certifikací ISO90...)
  • Firma je smluvně navázána na největší distributory značkových počítačů, periférií a OEM komponent. -V oblasti software je zaměřena především na dodávky systémů a aplikací Microsoft. V této oblasti je také zaměřena na instalace, školení a podporu. Zaměstnanci jsou držiteli certifikátů MSCE, MSCP, MSCD, MSC Sales Specialist.
  • Samozřejmostí je, že na naší provozovně obsloužíme řadu domácích uživatelů včetně prodeje a servisu počítačů zaměřených pro tuto skupinu (od historických PC až po specializované multimediální sestavy pro hraní 3D her a zpracování zvuku a videa).