Služby prodej


Jsme smluvně navázáni na nejvýznamnější dodavatele počítačů, serverů  počítačových komponent, periferií a programů. Soustředíme se především na dodávky značkových technologií pro naše dlouhodobé zákazníky. U námi dodaných zařízení zajišťujeme samozřejmě záruční i pozáruční servis, instalace na místo používání a další související služby. Výhodou pro zákazníky je především to, že v případě problémů jim stačí jedno telefonní číslo a my problém vyřešíme, ať se jedná o chybu nastavení, chybu software  nebo skutečný hardwarový problém.

Protože nejsme primárně obchodní firmou, ale firmou zaměřenou na služby, snažíme se dodávat zboží úzkého spektra značek, se kterými máme dlouhodobě nejlepší zkušenosti. A pro většinu dodavatelů jsme certifikovaní partneři.

HP (servery, síťové přepínače, zálohovací zařízení,  PC, notebooky, tiskárny), Microsoft (serverový a desktopový software, multilicence včetně akademických), Panasonic (telefonní ústředny), OKI (multifunkce a tiskárny), AVG (antivirový a bezpečnostní software), Zyxel (firewally), Kerio (firewally), Lenovo (notebooky, tablety), Asus (notebooky) ...

Na naší provozovně obsloužíme také řadu domácích uživatelů včetně prodeje a servisu počítačů zaměřených pro tuto skupinu (od historických PC až po specializované multimediální sestavy pro hraní 3D her a zpracování zvuku a videa).